Blog,  Energia,  Negatív energia

Voodoo baba

A Voodoo mágia sokak számára ismert, visszataszító dolog. Ha a Voodoora gondolunk, akkor azonnal a baba, és a szerelmi mágia jut eszünkbe. Bár nagyon sokan még nem tudják, de ezzel a fajta mágiával nem csak rosszat, hanem jót is lehet tenni. A szkeptikusok kedvéért leírom, hogy ami a „kicsin” változik, az változik a „nagyon” is.

Tehát a Voodoo nem csak rosszra használható, maga a szándék, amely által készítjük ( Önök kérem, ne csináljanak otthon ilyen szertartást), na ez határozza meg a mágia pozitív vagy negatív oldalon való elhelyezkedését. Ugyanis ezzel a szertartással ugyanúgy adhatunk egy bizonyos személynek pl. energiát vagy épp felfejleszthetjük gondolkozását, kommunikációját egy magasabb szintre, mint ahogyan akár pont az ellenkezőjét- így meg is ölhetjük vele a fizikai testet. Összegezve, aki azt mondja, hogy csak és kizárólag rosszat lehet vele tenni embertársunknak, az vagy nem is ismeri ezt a mágiát, vagy hazudik.

DE! Kellő ismeretek és hozzáértés nélkül nem szabad belevágni, és nem csak ebbe, hanem semmilyen mágiába, mivel mint minden más mágia, ez is a vonzás törvényével működik, és akár az első gyertya meggyújtásával – ha nem tudjuk pontosan a lépéseket, vagy nem ismerjük a szabályokat – máris ártó lényeket vonzhatunk a saját terünkbe és még a mágiánk sem fog sikerülni. Emellett ezeket a lényeket amiket bevonzhatunk, ha nem tudjuk vissza irányítani, súlyos problémák is adódhatnak körülöttünk.

Kérem, ezt bízzák szakemberre, szívesen állok rendelkezésére, oldjuk meg együtt, problémamentesen.