Angyalok,  Blog

Uriel Arkangyal

Az “Uriel szó jelentése: Isten Fénye, Isteni Fény és tűz.


Jelmondata: A Szeretet a tűz hevével lángol.


Kulcsszavak: béke és a nyugalom, ajándékozás, elfogadás, a szolgálat és az odaadás.


Köve: Rubin

Nevének jelentése még: Isten Tüze, lángja, mivel rávilágít a helyzet lényegére, előrejelzéseket ad életeseményeinkkel kapcsolatban, így felhívja a figyelmet különböző veszélyekre.


Uriel hívta fel Noé figyelmét is a közelgő veszélyre,
és Ő juttatta el a Kabbalát az emberekhez.


Az Akasha-krónika őrzője, az Angyal seregek vezére, fényével megszabadít a démonoktól. Éleslátó, ugyanakkor kiváló gyakorlati érzéke van, így inkább olyan, mint egy öreg bölcs Mester és nem, mint égi hatalmasság. Ha segítségét kéred, szinte észrevétlenül, egyszer csak jó ötletek pattannak ki fejedből.


Segít, ha nem találjuk a belső békénket, – ha félelmeinktől meg szeretnénk szabadulni, – ha nem tudunk egy helyen (munka pl.) vagy egy kapcsolatban megállapodni, azaz állandó nyughatatlanságban vagyunk és szeretnénk ettől megszabadulni.


Ha dühösek vagyunk és idegesek, Ő megnyugtat minket, – ha saját magunkon belül és kívül a világban is békét szeretnénk, – ha kapcsolataink nem harmonikusak, – ha nem tudunk elfogadni, – ha a kialakult érdek-jellemünket nem tudjuk kijavítani, – ha kimerülésig adakozunk.


Képes segíteni az embereken természeti katasztrófáknál, például áradások, földrengések, tüzek, hurrikánok, tornádók és a Föld nagy változásainak időszakában.
Továbbá tud még segíteni: különböző tanulmányok, vizsgák esetén, írásnál, erősíti az Isteni fohászt, segíti a spirituális megértést, és az alkímiában is segít.


Amiben még tud segíteni:a föld változásai, időjárás, írás, isteni mágia, probléma megoldás, spirituális megértés, tanulmányok.


Fohászok Uriel Arkangyalhoz (attól függően, hogy éppen mire van szükségünk):

Uriel Arkangyal tölts el engem békével, szüntesd meg félelmeimet, hozz békét a világba…

Uriel Arkangyal, segíts, hogy másokat szolgálhassak, és eleget tegyek isteni célomnak, és add, hogy megtapasztalhassam az emberek segítésének örömét…

Uriel Arkangyal szükségem van bölcs meglátásaidra a helyzet megoldásához (itt mond el milyen témában kéred a segítségét). A lehető legtöbb hírre és adatra van szükségem, ezért kérlek, egyértelmű jelekkel add tudomásomra a megoldást, melyhez elmém teljesen nyitva álljon, és képes legyek befogadni a tudást, mint üzenetedet.