Blog

Tisztánlátás

Nos az utóbbi időben nagyon sokat foglalkoztam a démonok kilétével és hogylétével, ami tudom, hogy nagyon sokatokat érdekel, és szívből örülök neki, hogy a fizikális sík “lényei” vagy más szóval emberei mellett a démonvilág és az angyalok is, de minden olyan spirituális lény legyen akár pozitív vagy negatív nagy befogadással álltok az új előtt, és érdeklődve olvassátok.. -mert látom ám!

Viszont most ahogy sokszor szoktam mondani, szeretném, ha egy kicsit tisztán látnánk és nem csak ezzel, hanem az adtt témával, magával a tisztánlátás fogalmával, ennek milétéről, hogylétéről, és a legfontosabb arról, hogy akkor hányadán is állunk vele.

A tisztánlátás ugyan olyan spirituális tevékenység, mint egy kártyavetés, a tisztánlátás mellé párosul általában a tisztánvhallás vagy tisztánvérzés is.

Ami nagyon nagyon fontos, hogy nem összekeverendő az intuícióval, mert az teljesen más!

Nos ezek a képességek nem minden egyes embernek jutottak, és azt hiszem, hogy sok embernek nem is lenne jó. A tisztánlátás fogalma nem merül ki abban, ahogyan azt sok ember is hiszi, hogy látunk egy téma miatt megjelenő képeket, amelyek a jövőt ábrázolják. A tisztánlátás ennél komplexebb. Például ha mondjuk valaki tisztálátó, akkor a szabad szemével képes látni a lényeket, és itt azokról a lényekről beszélek, amik ember számára nem minden esetben láthatóak. A tisztánlátás ugyanis a harmadik szemmel lehetséges.

Fontos, hogy az olyan személyek, akik félnek, vagy nem mernek nyitni az új felé, nekik nem lesz ilyen képességük, mert ezzel és a félelmükkel nem tudnak együtt élni…