Blog

Tértisztítás

Tértisztítással a negatív rezgések átalakíthatók pozitívvá. A tértisztítás során eltávolítunk minden nehéz, visszahúzó energiát, és feltöltjük a helyiséget, helyiségeket friss életerővel. Otthonunk,autónk,irodánk folyamatosan tisztántartása és megtisztítása nagyon fontos hiszen azokat nem kizárólag egyedül használjuk. Bármelyik területen ottragadhatnak negatív energiák amiktől életterületeinket mielőbb meg kell tisztítani mert ezek az energiák életünknek ártanak. Minden lénynek,tárgynak,gondolatnak rezgése van.

 Veszekedések,vitatkozások,rossz szándék,bűn,rosszindulat,gonoszság,negatív családi élmény,betegségek stb… ezek mind mind ott ragadnak életünkben. Időnkénti tértisztítást saját magunk is végezhetünk alapos nagytakarítással,kacatjaink kidobálásáva. Viszont ha súlyosabb eseményeket tapasztal környezetében pl. fáradság,tárgyak eltünése,furcsa hangok,szagok-illatok, áll az élete vagy rosszabb esetben szinte csak rossz dolgok történnek Önnel, érdemes külső segítséget hívni.

Általában a testünk küldi nekünk folyamatosan a jeleket csak nem figyelünk rá és nem bízunk magunkban. Megérezzük a negatív rezgéseket csak nem tudjuk mire vélni.  Mik lehetnek  a jelek? Például: izzad a tenyerünk, nem kapunk levegőt, összeszorul a gyomrunk, elnehezül a testünk, nyugtalanság, félelemérzet, depresszió, nem megfelelő eredményszerzés stb…