Blog

Szerelmi jóslás

Most egy kicsit tekintsünk el a történetről, ugyanis a mai bejegyzésem egy kicsit elhatárolódik ettől.

Szinte minden embernek vannak problémái. Vannak olyan emberek, akiknek minden életterületük úgymond romokban hever, és van olyan, akinek csak egy bizonyos terület az, amiben nem tudja, hogy mihez kezdjen.

A szerelmi jóslás jelentésével nagyon sokan nincsenek tisztában, ugyanis azt gondolják, hogy szerelmi jóslást csak akkor lehet elvégezni, amennyiben a kérdező egy aktuális párkapcsolatban él, van szerelme, élettársa. Pedig ez nem igazán így van. Szerelmi elemzést készíthetünk kifejezetten akkor is, ha az adott ügyfél jelenleg nem létesít párkapcsolatot, vagyis nincs az életében társ.

Maga a szerelmi jóslás működik a kérdező és egy adott személy kapcsán is, amely során még nem létesült közöttük a párkapcsolat. E tekintetben útmutatást látunk arról, hogy ez a kapcsolat ki alakul-e, és ha igen, előre láthatóan mennyire hosszútávú kapcsolatként jelentkezik a kérdező életében.

Lehet szó olyan szerelmi jóslásról, ahol egy meglévő párkapcsolatot elemzünk, itt viszont mindenképpen látjuk az adott kapcsolatot, és a kifejezett problémákat az elemzett kapcsolatnál. Itt mindig fontosnak tartom, hogy a párkapcsolat problémái miatti bosszankodás helyett a problémák megoldására vetítsünk hangsúlyt, és ezekben próbálom segíteni az ügyfelemet.

Létezik olyan is, ami sajnos a mai rohanó világban nagyon gyakori, méghozzá az, hogy a párkapcsolatban az egyik fél elvileg lezárta a kapcsolatot, míg a másik fél nem igazán tudja elengedni. Ebben az esetben a legnehezebb feltárni a jóslás lényegi részét az ügyfél előtt, hiszen van, hogy jól érzi, és nem érdemes elengedni a kapcsolatot, tehát segíttek, hogyan tudná feleleveníteni a kapcsolatot. Illetve van az az opció is sajnos, amikor nem mutatkozik a kapcsolat folytatása, ilyenkor sajnos az ügyfél “tapadt” a volt párja energiájába nagyon, és amennyiben nagyon nehezen, vagy szinte nem tudja elengedni, szükségesnek tartom az érzelmi blokk oldását, hogy lelkületileg fogadó fél legyen később egy érkező új kapcsolatra.

Amennyiben szerelmi jóslásra van szüksége, kérem, keressen fel, készséggel állok rendelkezésükre. Fényképem alatti mellékemen a nap 24 órájában elér mindennemű problémájával, azért vagyok, hogy segítsem Önt a problémája megoldása felé.