Blog

Sorselemzés

Ha már beszéltünk a jóseszközökről, és az ingáról, kicsit térjünk át a kártyákra és kifejezetten a jóslás fajtákra. Nem, most nem szeretnék bemutatni semmilyen jóseszközt, ma szeretném nektek bemutatni mi is az a sorselemzés. A sorselemzés az tulajdonképpen egy olyan kártyakirakás, amely során az adott kérdezőnek nem feltétlen az adott élethelyzetét vizsgáljuk, bár bele-bele látunk a múltjába, jelenébe, jövőjébe, de leginkább a sorsát vizsgáljuk. Azt, hogy jó vagy rossz úton jár-e, hogy az az életszakasz, amelyben jelenleg van, ott milyen válasz útjai vannak.

Nos itt ne gondoljunk arra, hogy a jós azt mondja, hogy igen, jó úton jársz és ezt az utat folytasd, hanem segít megérteni a jelenlegi helyzetedet, és elmondja, hogy sorsod szerint milyen válaszútjaid lehetnek, és mi által mit vonzasz be, mi az, amit figyelembe kell venned. A karmádat is vizsgálja a sorselemzés, de mivel maga a sorselemzés is hosszabb időbe tellik, magát, a karma ellemzést általában, vagyis személy szerint én nem szoktam olyan részletesen megvizsgálni, csak abban az esetben, ha az ügyfél kéri.

Igen, nagyban kapsz két választ, hogy ha választod azt az utat, vagy ha nem, akkor abban az esetben hogyan alakul a helyzeted. Érdemes sorselemzés után az adott életterület elemzését megvizsgálni, hiszen ott már tisztábban látható, hogy mit és hogyan választasz, mi lesz az, ami konkrétan történni fog veled.

Sorselemzést annak ajánlom, aki válaszút előtt áll, és nem tudja, hogy mit cselekedjen.