Angyalok,  Blog

Rafael arkangyal

Rafael nevének jelentése: “Isten gyógyító hatalma, – Isten gyógyít, – Isten meggyógyít.”


A név a héber rafa (gyógyítani ) szóból eredeztethető.


Az ásványkövek közül hozzá tartozik a smaragd és a malachit.


A teljesség és az egység Arkangyala is egyben.


Színei: általában zöld, de ritkábban lila is mert, Rafael a gyógyítás és szívcsakra színét sugározza.


Rafael nagyon kedves, gyöngéd, csak úgy árad belőle a szeretet. Jelenlétét a környezetünkben észlelhető smaragdzöld fényszikrák jelzik. Az emberek szelleme felett ál, de mivel a vándorok kísérője is egyben, ezért segít úti célunk megtalálásában, és vigyáz csomagjainkra is, ha megkérjük rá.


Rafael minden fizikai lény eredményes gyógyítója, így a házi és vadon élő állatok gyógyításában is segít, és hatása szinte rögtön észlelhető, mert az állatok nálunk sokkal fogékonyabbak a gyöngédségre és a szeretetteljes gondoskodásra.


A gyógyítás minden formájával segít minket, hagyományos és kiegészítő gyógyászattal egyaránt. Rafael Arkangyal segít meggyógyítani a testet, az elmét és a lelket, a következő helyzetekben kérhetjük közbelépését:


-ha betegségben szenvedünk, vagy egy ismerősünk beteg (de ha ő elutasítja, akkor csak a szorongás oldását kérjük a beteg számára Rafaeltől)
– ha műtét, vagy kezelés előtt állunk
– ha gyógyítók vagyunk, és segítségre vagy útmutatásra van szükségünk
– ha gyógyítót, vagy egy kiegészítő gyógyászattal foglalkozó iskolát keresünk.
– ha gyógyszer után kutató tudósok vagyunk.
– ha orvosok, vagy sebészek vagyunk.
– ha valamilyen fájdalmunk van: fizikai, érzelmi, vagy szellemi
– ha segítségre van szükségünk a múlt sebeinek gyógyítására, (fizikai, érzelmi, vagy szellemi értelemben)
– ha valamilyen kapcsolatunk javításra szorul.

A belső, azaz spirituális utazáson résztvevőket lelki útmutatással támogatja, segít megkeresni az igazságot. Segítségül hívhatjuk a tanítványok harmadik szemének felnyitásához a spirituális energiák felé. (A harmadik szem spirituális energia központ – csakra – amely ha jól működik, lehetővé teszi a tisztánlátást).


Rafael hatókörébe tartozik a szelleműzés és tértisztítás is. Mihály Arkangyallal együtt sikeresen kiűzik a gonoszt az emberekből, és a fizikailag behatárolható helyekről.
Salamon végrendeletéből tudjuk, hogy Rafael egy hat ágú csillag jelű gyűrűt adott a bölcs királynak, mely megvédte őt a démoni erők támadásától.
Jellemző rá az utazók mindenre kiterjedő oltalmazása is. De a szenvedély betegségek, beteges vágyak leküzdésében is segít.


Rafael egységet hozhat az életünkbe, ezúttal segít:


ha fizikai, érzelmi, szellemi és éteri részünk egységre vágyik
– ha lelkünket nem érezzük egésznek
– ha megrázó élményben van részünk és újra egész-ségre vágyunk
– ha elveszítettünk egy társat és nem érezzük magunkat egésznek
– ha véget ért egy kapcsolatunk, és le vagyunk törve
– ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.


Gyógyító ereje kiterjed a beteges hajlamok és a szenvedély betegségekre is.


Valahányszor fizikai bajt érzel magadon vagy más embereken, állatokon (baleset is lehet), kérd Rafael Arkangyalt a gyors gyógyuláshoz és figyelj a belső sugallataidra, mert azon keresztül közli, hogy mit tegyél. Ha távgyógyítást szeretnél létrehozni valaki számára akkor lelki szemeid előtt lásd a beteget, majd a gyógyító Angyalt és hogy bevonja smaragdzöld sziporkázó fénnyel a beteg testrészt, de előtte kérd az angyalt hogy menjen a helyszínre és nevet is mondj, mondd el mi a baja, és köszönd meg a segítségét.


De kérhetsz rövid fohászokat is, melyek így hangzanak:


Rafael Arkangyal, kérlek gyógyítsd meg a múltbéli sebeimet, a sebzett lelkemet, – fizikai, szellemi, érzelmi fájdalmamat.
Rafael Arkangyal segíts testemnek meggyógyulni, segíts felépülnöm, – segíts gyógyító munkámban, segíts megtalálni a megfelelő gyógyítót és gyógymódot.


Hálásan köszönöm