Blog

Online jóslás

Pár évvel ezelőtt ha valaki valakivel kapcsolatba akart lépni, akkor ahhoz a telefonszámát alapos keresgélés, már már lassan kisebb nyomozás által tudta megszerezni. Volt, hogy még ez a keresgélés sem segített sokat, így kénytelen volt személyesen keresgélni, érdeklődni.

Nos ez a helyzet bár ugyan előbb vagy utóbb eredényesen zárult, azt azért hozzá kell tennem, hogy nagyon sok időt és energiát kellett ebbe az egészbe belefektetniük az embereknek. Pláne, ha jóst, mágust kerestek, hiszen ha volt is egy jós ismerőse a barátunknak, nem biztos, hogy szívesen kiajánlotta, hiszen nem nagyon szerette volna elveszíteni azt.

Ahogyan az évszám, úgy az emberek nézete és véleménye is egyre inkább változik, pláne az, hogy rohanó világot élünk, sokszor nincs időnk már nagy volumenű kutatásokba invesztálni.

Egy dolog van, ami sajnos ebben a rohanó világban sem tűnik változni az pedig nem más, mint az energiák, és azok minősége, mely nagyfokú kihatással van az emberek életére. Sajnos jósként azt látom, hogy nagyon sok sajnos az olyan ember, akik nem feltétlen akarnak rosszat másnak, viszont a saját érdekükben jósra van szükségük, hogy ezen a negatív energiaszinten változtatni tudjanak.

Nos így gondoltam, hogy jelenleg az online jóslási formáról fogok nektek beszélni, hiszen nem kell sok sok időt fektetni abba, hogy az ember egy jó szakértőt találjon annak érdekében, hogy az adott élethelyzetét, az adott problémáját megoldottnak tekinthesse.