Blog

Nem jön a láncfűrészes, és én sem vagyok bibircsókos

Nagyon sokan tájékozódnak filmekből. Ezzel nem is lenne baj, noha tennék azt dokumentumfilmekből. Ugyanis sajnos ezek a források nem visszaigazolt tiszta tudás, sajnos egy forgatókönyv alapján készültek, bár lehet igazságalapjuk, a valóságtól a fantáziálás nagyon messze áll.

Így van ez a jelenünkben is, a 21. században is már napvilágot láttak rengeteg olyan horror vagy éppen misztikus filmek, sorozatok, melyekben a nézőközönséget az ezotériára hivatkozva teljes mértékben elviszik egy másik irányzat fele: ami nem más, mint a fantáziálás. Egy szellem, lidérc, egy démon, egy entitás, vagy bármilyen ártó lény, esetleg egy arkangyal sem fog megjelenni nekünk bohóc formájában a csatornák mélyéből, de nem is fog láncfűrésszel a kezében teliholdkor felbukkanni, és elkezdeni gyilkolászni az emberiséget ezzel csökkentve az elnépesedési hányadost. A sok helyen ábrázolt hófehér lepedő melyből csupán két gülű kidülledt szem látszódik, na ilyen szellemek sem léteznek a valóságban. Sőt, a jós, látnok, médium sem egy vén hajtott hátú öregasszony, akinek orra akkora, mint a bazilikakilincs és ha ez még nem lenne elég, a hab a tortán az, hogy az orrán egy hatalmas bibircsók is fellelhető.

Bár az valóban igaz, hogy léteznek alakváltó lények, de nem áll módjukban ilyen jellegű kinézetet magukra ölteni, ha már halandó ember szemmel látja Őket. Mert ez az eset is nagyon ritka, igaz a gyermek látja és érzékeli őket, a kutya, macska szintén, de az, hogy felnőtt ember szabad szemmel látja őket, az nagyon ritka, és általában azzal szakértőhöz fordulnak.

Ha úgy érzi, hogy egy szellem, démon, lidérc van Ön körül, vagy éppen felhalmozódtak a negatív energiák, keressen bizalommal, segítek Önnek.