Blog

Miért a pokol jósa?

Nagyon jó a kérdés. Mindig nagyon foglalkoztattak a spirituális világ lényei, akár angyalok, akár démonok, lidércek, árnyak, stb. Nagyon tetszettek azok a lekszikális dolgok, amelyek a démonokról szóltak, éreztem, hogy vonz ez az oldal. És igen, mondhatom, hogy ebben is talán kicsit különösebb vagyok, mint más, mert nekem a gyógyító energiaáramlásom is működik a negatív erők alkalmazásában, tehát senkinek nem kell azt gondolnia, hogy ártok bárkinek, hiszen ezt nem teszem, és nem is tehetem.

A negatív oldalhoz való tartozás csupán egy olyan sokkal erősebb energiaforrás, amit elmagyarázni nem lehet. Ezért is szeretném nektek ezt az oldalt bemutatni, ha alázattal állsz ehhez az egészhez, nem kell félni, persze az emberben ott lapul a félelem, de azt gondolom, aki fél, teljesen mindegy milyen oldalhoz szeretne csatlakozni, legyen az jó vagy rossz a félelme feldolgozza azt a sok plusz energiát, amelyet kinyerhet ebből.

Nem kell azt gondolni, hogy a pokol lényei ártóak, bántóak, hiszen onnan is kaphatunk védelmet, gyógyítást, pozitív energiát.