Blog

Lelki tanácsadás

Ahogyan azt nagyon sokan tudjátok, egy Spirituális tanácsadó, nap mint nap többféle problémával áll szemben, de a legszebb ebben a szakmában talán az, hogy az ügyfeleim mindig elégedetten köszönhetnek el.

A munkám során tényleg nagyon sok problémával találkozom, és talán el sem hiszed, hogy a problémáink, blokkjaink, megakadásaink és a betegségeink nagy része a lelki problémáinkra vezethetőek vissza. Sajnos az erős lelki leterheltség nem vezet jóhoz, gondolom te is érzékelted már magadon, hiszen nem véletlen, hogy épp ezt a bejegyzést olvasod.

Hiszem, és tudom azt, hogy a lelki tanácsadás nagyon fontos. Azon felül, hogy mindig, minden kérdésednél vizsgálom annak lelki befolyásoltságát.

Lelkünk sokkal tapasztaltabb annál, mint gondolnánk. És emellett, hogy tapasztalt, sajnos a tapasztaltság árán sok seb is vétett rajta, mely nem mindig a mostani életünkhöz köthető, ami okozza azt, hogy gyakran nem tudod, hogy miért érzed folyamatosan azt a lelki nehézséget, azt a fájdalmat, miért ragaszkodsz könnyen, és miért nem tudod olyan könnyen elengedni akár a csalódottságot, a volt párkapcsolatot, a rossz eseményeket, de szerintem nem kell soroljam, hiszen sajnos minden embernek van lelki nehézsége, problémája, sokszor úgy is, hogy kifejezetten nem tudja, csak érzékeli, de nem figyel ezekre a jelekre megfelelően oda.

Foglalkozom sorselemzéssel, jóslással, egyéb más spirituális dolgokkal, de a lelki tanácsadást nagyon fontosnak tartom! Ha szükséged van egy lelki tanácsadóra, rám mindig számíthatsz! Segíteni fogok neked!