Blog

Jóslás magyar kártyával

A magyar kártya egy olyan kártya, amit már az ősidők óta gyártanak. Ez a kártya egy kiváló játékeszköz, azt gondolom, hogy a magyar kártyában annyi meg annyi féle játék lehetőség van, hogy a család apraja és nagyja is megtalálja a számára legtetszőbbet és a legmegfelelőbbet.

Nos ezzel szemben a magyar kártyát (mint ahogyan nagyon sok más kártyát is) nem csak játék eszközként lehet használni. Ugyanis ahogy a Snapszerben már megismerhettük, hogy minden lapnak van egy számbéli jelentése is, úgy minden lapnak van egy életünkbe illeszthető jelentése is. Bár mondjuk ez sem fedi a valóságot, mert bizonyos lapoknak nem csak egy – egy jelentése van, van olyan lap, amelynek akár tíz féle jelentése is lehet.

Nos így a magyar kártyával nem csak játszani, hanem jósolni is lehet, így a magyar kártya egy kiváló jós eszköz is egyben.

Azt gondolom, hogy nagyon sokan ezt nem tudják, és nem is nagyon ismerik, ezért úgy gondolom, hogy megosztom veletek ezt a tudást is, hogy akár ez a későbbiek folyamán a ti hasznotokra is válhasson. Viszont ezzel szemben, ha magyar kártya jóslást szeretnél kérni, hogy azáltal megismerd a jelened és a jövőd, akkor mindenképpen keress meg a képem alatti telefonszámomon és mellékemen, ugyanis ebben én nagy segítségedre leszek. Ámbáron a magyar kártya jóslás mellett nagyon sok más jós eszközzel várlak.