Barbara

Szeretettel Köszöntöm.

Barbara vagyok, az Ön személyes jósa, spirituális tanácsadója.

A képességeim megismerésekor sokat töprengtem, miért is lettem Én a kiválasztott a családunkból, hiszen ezt a képességet a családunk felmenői hagyták rám.

Később rájöttem, hogy a képességek adottak, számomra ez egy csodálatos ajándék, amit fejleszteni kell, és a tudással a birtokomban bármire képes leszek. Tudtam, hogy segítenem kell, hiszen nekem ez a feladatom. Utat mutatni, támogatni, védeni. A tanulásom időszaka alatt sok embert megismertem, több mesterem volt, sokat tanultam, de úgy érzem, tudásszomjam betelhetetlen.
Megismertem a meditációt, vele a „jó” és a „rossz” oldalt is.

Én már tudom, hogy a jóban is van rossz, de tisztában vagyok vele, hogy a rosszból több jót lehet kihozni. Rájöttem arra is, hogy a démoni oldal nem is olyan gonosz, főleg ha az onnan kapott erőnket jóra is tudjuk használni, ámbáron ezzel az információval nem mindenki azonosult, így tévhiteket kergetnek az emberekben.

Örömömre szolgál megismertetni Önnel ezt a világot, és ha támogatásra van szüksége, vagy Úgy érzi az írtak alapján csak én tudnék Önnek segíteni, keressen meg.

Bátran!!!