Blog

Az első komolyabb álom

Aki ismer, az jól tudja, illetve azok a személyek is tudják, akik már felvették velem a kontaktot a problémájukkal kapcsolatban, hogy képes vagyok gyermekkorom óta tudatosan előre álmodni.

Hogy mit is jelentett ez? – Visszaemlékszem, kb. 8 éves voltam, amikor is nagyon vártunk egy személyt. Nem tudtam, hogy hogyan is néz ki, hiszen még nem ismertük. Nos én kiskoromban is nagyon kíváncsi jellem voltam, mint tudjuk az embereknek a kíváncsiság az egyik legismertebb jellemzője. Szóval gondolkoztam nagyon sokat ezen a “nénin”, hogy vajon hogy is nézhet ki. Agyaltam, és akkori eszemmel még megmagyarázhatatlan oknál fogva meg is ismertem. De előbb nem személyesen, hanem egy álom által. Ez volt az első tudatos álom, amire visszaemlékszem.

És hogy hogyan is nézett ki ez az egész. Egyszerűen láttam Őt, ahogy bejön az ajtón, le veszi a kabátját, felakasztja. Le teszi a táskáját a földre, és le veszi a cipőjét, fel vesz egy vendégpapucsot, és leül, elkezd beszélgetni az anyukámmal.

Hát az álmomat még reggel anyukám felé intéztem, és nagyon jót mosolygott, azt mondta, ez azért van, mert nagyon sokat agyatam rajta, és az emberi agy képes képzelődni. Csak anyukám is megdöbbent, amikor a hölgy személyleírása, de még a kabátja színe is megegyezett…