Blog,  Energia,  Negatív energia

Az átok

Átok lehet minden egyes kimondott vagy kimondatlan negatív gondolat.

Például, ha rosszat kívánunk valakinek, akire haragszunk, ez a gondolati forma, vagy kimondott gondolat úgy viselkedik, mint egy program.

Az átok egészen addig sugározza hatását, amíg a létrehozója energiával látja el, vagyis újra és újra rosszat kíván valaki valakinek, esetleg előre kijelenti, hogy a rossz hatás addig tartson, míg a Család életben van. Úgy viselkedik, mint egy rádióadó. Nem kell semmi bonyolult dologra, vagy mágikus rituáléra gondolni. Egy ilyen “átkot”, a haragos szomszédunk, rokonunk vagy akár magunk is létrehozhatunk teljesen tudatlanul is. Megszüntetése egyszerű, bár igényel némi koncentrációs, illetve vizualizációs képességet.
Azt is hozzá kell tennem, hogy természetesen kártyával előtte mindig megnézem, hogy valós-e az átok, vagy teljesen másról kell beszélnünk.
Nagyon sokféle levétellel találkoztam és van amikor más szeánszot alkalmazok, ez mindig a személytől és az átoktól függ!

Milyen negatívan értelmezhető szó, hogy átok, és talán annak is kell venni, mert ha körülhatároljuk, hogy valójában mi is a jelentése semmi jóra nem számíthatunk. Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy valójában mit is jelent, és elmagyarázni a mai kornak megfelelően.

Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk a rezgés által. Mivel minden, ami létezik a Földön rezgésből áll, így a gondolatok és érzelmek is annak minősülnek. A szavakkal, gondolatokkal energiát bocsátunk ki, és ezek az energiák jutnak el azokhoz az emberekhez, akire gondolunk. Sokan nem is tudják, hogy amikor valakinek rosszat kívánnak gondolati síkon épp fekete mágiát, alkalmaznak a másik személy ellen, vagy is átkozódnak. És, ha még ki is mondjuk, akkor a mondott szónak súlya és jelentősége van.